Tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä Leanin avulla

Lean Culture Oy on vuonna 2014 perustettu valmennusyritys, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä tuottavuuden sekä työhyvinvoinnin ja työtyytyväisyyden parantamisessa. Lean Culturen toimintatapana on tukea, valmentaa ja kouluttaa asiakkaitaan Lean-johtamisen periaatteisiin, menetelmiin ja työkaluihin sekä perehdyttää jatkuvan parantamisen johtamiskulttuuriin.

Lean-johtaminen pohjautuu Toyotan maailmanlaajuista arvostusta saaneeseen Toyota Production Systemiin, jota voidaan soveltaa käytännössä mihin tahansa toimintaympäristöön oli kyse sitten tuotanto-, rahoitus-, vakuutus-, logistikka-, palvelu- tai julkishallinnon yrityksestä tai yhteisöstä. 

Yrityksen perustajalla, Heikki Pörillä, on yli 27 vuoden kokemus toiminnasta Toyotan parissa. Tänä aikana hän on saanut Lean-oppinsa ja kokemuksensa niin lukuisissa Toyotan koulutusohjelmissa kuin käytännön operatiivisessa työssä Toyotan rahoitusyhtiön toimitusjohtajana ja Toyotan maahantuonnin varatoimitusjohtajana. Lean Culturen lähtökohtana onkin valaista Lean-filosofiaa nimenomaan käytännön esimerkein. 

Vuodesta 2014 lähtien hän on oivalluttanut lean-ajatteluun tuhansia esimiehiä ja asiantuntijoita sekä valmentanut yrityksiin ja yhteisöihin satoja lean-agentteja ja -valmentajia. Lisäksi hän on ollut vetäjänä lukuisissa yritysten ja yhteisöjen sisäisissä lean-projekteissa." 

Lean Culture Oy
Puh.+358 400 454757
Mäkituvantie 9, 01510 Vantaa
Y-tunnus: 2621611-7